Verwarm de oven voor op 180°C. Blancheer de courgette-spaghetti kort in kokend water. Maak de bladeren van de paksoi schoon en besprenkel ze met een scheutje olijfolie. Kruid met zout en peper, leg ze op het ovenrooster en gril 4 à 5 min, tot ze krokant worden.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en meng met de courgette- spaghetti. Verhit een beetje olie in een braadpan en fruit de gember en de knoflook. Voeg de suiker, de sesamolie, de sojasaus en het pepertje toe.
Meng de pasta met de courgette en de gegrilde paksoi in de pan met de sesamolie en giet er het citroensap bij. Werk af met gesnipperde lente-ui en dien op.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Vetten
7.2 g
koolhydraten
50 g
waarvan suikers
6.1 g
vezels
3.3 g
Eiwitten
9.8 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.