Snij de krieltjes in hele fijne schijfjes en bak ze op een laag vuurtje in een pan met wat arachideolie tot ze gaar zijn. Laat ze afkoelen. Mix de mayonaise met de yoghurt en de tuinkers, kruid met zout en peper en meng onder de gebakken krieltjes.
Klop 2 eieren los, meng er de bloem en de melk door tot een mooi glad beslag. Hak de kruiden fijn en meng ze onder het beslag. Verhit wat arachi- deolie in een pan en bak er één voor één de pannenkoeken in.
Snij intussen de lente-ui fijn en bak de spekjes in een pannetje zonder vetstof. Schik de pannenkoeken op de borden, leg er de spinazie op, vervolgens de krieltjessalade en de spekjes. Werk af met wat lente-ui.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Vetten
33 g
koolhydraten
48 g
waarvan suikers
7.2 g
vezels
3.2 g
Eiwitten
18 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.