Snij de perziken/nectarines in stukken. Wil je het vel verwijderen, snij de perziken/nectarines dan eerst onderaan kruiselings in en blancheer de vruchten kort voor je ze versnijdt.
Rooster de sneden brood goudbruin en knapperig onder de ovengrill of in de grillpan.
Leg de toasts op de borden. Verdeel er de ham en stukken perzik/nectarine over en verkruimel er de roquefort over. Voeg peper en honing toe en werk af met plukjes oregano.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Vetten
9.5
koolhydraten
40 g
waarvan suikers
11 g
vezels
2.8 g
Eiwitten
16 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.
Ingrediënten voor:
4Personen
Perziken of nectarines1
Dikke sneden houthakkers- brood of zuurdesembrood2
Sneden Gandaham2
Roquefort40
g
Vloeibare honing0.5
el
Een paar takjes verse oregano
Versgemalen peper
Ingrediënten voor:
4Personen
Perziken of nectarines1
Dikke sneden houthakkers- brood of zuurdesembrood2