Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Verwarm de oven voor op 220°C. Leg een ovenrooster bovenop een met bakpapier beklede bakplaat. Snij de courgettes in stukken.
Verwarm de oven voor op 220°C. Leg een ovenrooster bovenop een met bakpapier beklede bakplaat. Snij de courgettes in stukken.
Meng in een kom de panko met de parmezaan, het lookpoeder, het zout en de oregano. Bereid 3 diepe borden voor: een met de bloem, een tweede met de losgeklopte eieren, en het derde met het pankomengsel.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 338 kcal |
Vetten | 16 g |
koolhydraten | 34 g |
waarvan suikers | 5,9 g |
vezels | 3,2 g |
Eiwitten | 14 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.