Vegan dipsaus | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Vegan dipsaus

Voorbereiding 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Laat de cashewnoten minstens 2 u weken in water en mix ze dan fijn met de boter.

  2. Mix alle verse kruiden en de knoflook fijn en schep door het notenmengsel. Voeg vervolgens de gedroogde kruiden, het citroensap en de citroenzeste toe.

  3. Kruid naar smaak met zout en peper en dien op in een kommetje, met grissini of bruschetta.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 269 kcal
Vetten 12 g
koolhydraten 13 g
waarvan suikers 5,3 g
vezels 5,7 g
Eiwitten 6,7 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 8Personen
  • Cashewnoten 250 g
  • Sojaboter 2 el
  • Basilicum 1 el
  • Bieslook 2 el
  • Dille 1 el
  • Teentje knoflook 1
  • Snuifje lookpoeder 1
  • Gedroogde marjolein 1 el
  • Gedroogde tijm 1 el
  • Zeste van 0.5 citroen
  • Citroensap 2 el
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 8Personen
  • Cashewnoten 250 g
  • Sojaboter 2 el
  • Basilicum 1 el
  • Bieslook 2 el
  • Dille 1 el
  • Teentje knoflook 1
  • Snuifje lookpoeder 1
  • Gedroogde marjolein 1 el
  • Gedroogde tijm 1 el
  • Zeste van 0.5 citroen
  • Citroensap 2 el
  • Zout
  • Peper