Bereid de zalm. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng alle specerijen en strooi over de zalmfilets. Besprenkel ze daarna met een scheutje olijfolie en leg er plakjes limoen op. Bak 15 min in de oven.
Bereid nu de fajita’s. Breng het water aan de kook en kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kruid met zout en peper en laat afkoelen. Mix de munt, de dille, de peterselie en de sjalot met de citroenzeste, het citroensap en de olijfolie. Schep dit mengsel door de bulgur en zet opzij.
Snij de paprika’s, de ui en de portobello’s in dunne plakken en stoof die op een laag vuur in een beetje olijfolie. Meng de groenten door de bulgur. Vul de tortilla’s met dit mengsel en dien ze op bij de zalm, afgewerkt met plakjes limoen en verse koriander.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
834 kcal
Vetten
44 g
koolhydraten
67 g
waarvan suikers
5,4 g
vezels
6,2 g
Eiwitten
39 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.