Kipsalade met komkommer en radijzen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kipsalade met komkommer en radijzen

Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de kipfilets met zout en peper, leg ze in een ovenschaal, besprenkel ze met olijfolie en bak ze 25 min in de oven.

  2. Snij intussen de komkommers in spaghettilinten met een spiraalsnijder. Was de radijzen. Snij er de blaadjes af en leg die in de kom van de keukenrobot. Voeg de knoflook en de parmezaan toe. Mix terwijl je geleidelijk een beetje olijfolie en eventueel wat water toevoegt tot je een frisgroene, gladde saus krijgt.

  3. Snij de radijzen in rondjes. Meng de spaghetti van komkommer met de pesto en de rondjes radijs. Snij de kipfilets in reepjes en doe ze bij de komkommer. Kruid met zout en peper.

    TOP TIP Liever een warm gerecht? Bak de komkommerspaghetti met de pesto kort in een beetje olijfolie.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 388 kcal
Vetten 18 g
koolhydraten 9,2 g
waarvan suikers 8,2 g
vezels 3,8 g
Eiwitten 46 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Bio kipfilets 2
  • Bio komkommers 2
  • Bio radijzen met loof 1 bosje
  • Teentjes bio knoflook, gepeld 1
  • Geraspte bio parmezaan 4 el

In je voorraadkast

  • Olijfolie
  • Zout
  • Versgemalen peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Bio kipfilets 2
  • Bio komkommers 2
  • Bio radijzen met loof 1 bosje
  • Teentjes bio knoflook, gepeld 1
  • Geraspte bio parmezaan 4 el

In je voorraadkast

  • Olijfolie
  • Zout
  • Versgemalen peper