Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Rooster in een braadpan zonder vetstof apart de korianderzaadjes en het karwij- zaad tot ze gaan geuren. Zet ze opzij. Rooster nu de witte sesamzaadjes licht goudgeel, en de zwarte sesamzaadjes 1 min. Zet ook deze opzij.
Meng in de vijzel of in een kleine keukenrobot het paneermeel met de korianderzaadjes en het karwijzaad en maal ze grof. Voeg de rest van de specerijen, zout en peper toe en giet in een diep bord. Giet de bloem in een tweede bord, en het losgeklopte ei in een derde.
Kook de eieren 7 min in kokend water, laat ze meteen schrikken onder koud water en pel ze. Rol ze achtereenvolgens door de bloem, het ei en tot slot door het paneer- meel met specerijen. Bak ze 30 sec in een braadpan.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 228 kcal |
Vetten | 9,4 g |
koolhydraten | 22 g |
waarvan suikers | 1,1 g |
vezels | 1,5 g |
Eiwitten | 1,5 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.