Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Klop in een schaal de eieren los met een scheutje melk. Snipper de koriander fijn en roer door de eieren. Kruid met zout en peper.
Bak 4 omeletten in een braadpan met warme olijfolie.
Schik op elke omelet verbrokkelde gerookte forel, jonge blaadjes en rode bietenkiemen. Rol de omeletten op en snij ze in tweeën.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 4299 kcal |
Vetten | 28 g |
koolhydraten | 3,3 g |
waarvan suikers | 0,2 g |
vezels | 2,0 g |
Eiwitten | 40 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.