Meng alle ingrediënten voor de marinade in een grote schaal, leg er de drumsticks in en verpak alles in een diepvrieszak. Leg minstens 2 u in de koelkast en draai de zak een paar keer zodat de aroma’s kunnen circuleren.
Haal de kip uit de koelkast en laat 30 min op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 180°C. Schik de drumsticks op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 35 à 40 min in de oven; draai ze tussendoor regelmatig om.
Snipper de lente-ui. Pers deknoflook boven een mengkom en voeg alle andere ingrediënten toe. Meng goed. Besprenkel de drumsticks met een paar lepels van de saus en bestrooi met de gesnipperde lente-ui.
TrucEen heerlijk duo: dien je drumsticks op met stukken geroosterde maïskolf (onder de ovengrill of op de barbecue). En waarom geen kant-en-klare dipsausjes, zoals goede guacamole of tzatziki?
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
834 kcal
Vetten
44 g
koolhydraten
67 g
waarvan suikers
3 g
vezels
6,2 g
Eiwitten
39 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.