Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de paprika’s, dep ze droog en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ze 15 à 20 min in de oven (er zullen zwarte blazen ontstaan). Leg de paprika’s dan in een afgesloten doos en laat 15 min rusten. Door de stoom laat het vel straks heel makkelijk los. Verwijder het vel, halveer de paprika’s en verwijder de zaadjes, steeltjes en zaadlijsten. Leg de halve paprika’s op een schaal, besprenkel met olijfolie en zet ze opzij.
Spoel het boekweitzaad zorgvuldig. Breng voor één volume kasha 2 volumes gezouten water aan de kook. Giet er de kasha in en laat afgedekt 8 min koken. Vul de halve paprika’s met de gekookte kasha en de rode ui.
Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette en besprenkel er de paprika’s mee. Verkruimel er de feta over en werk af met een paar blaadjes peterselie en oregano.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 446 kcal |
Vetten | 27 g |
koolhydraten | 33 g |
waarvan suikers | 4,1 g |
vezels | 5,1 g |
Eiwitten | 14 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.