Tagliata met rucola en parmezaan | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tagliata met rucola en parmezaan

Voorbereiding 10 min.
Kook 6 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 6 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Bak de steak aan beide kanten kort in een hete pan met olijfolie. Kruid met zout en peper en laat het vlees afgedekt rusten.

  2. Rooster intussen de pijnboompitten in een pan zonder vetstof. Hak de rucola grof op een grote houten plank. Snij de tomaten in stukken en leg ze bij de rucola. Snij de parmezaan in schilfers met een dunschiller.

  3. Snij de steak in plakjes van 1,5 cm dik en leg ze op de rucola. Strooi er parmezaanschilfers en geroosterde pijnboompitten over. Kruid met zout en peper, besprenkel met een scheutje olijfolie en dien meteen op.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 707 kcal
Vetten 50 g
koolhydraten 5,6 g
waarvan suikers 4,5 g
vezels 7,2 g
Eiwitten 53 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Bio steak 600 g
  • Bio pijnboompitten 2 handvol
  • Bio rucola 400 g
  • Bio tomaten 4
  • Bio parmezaan 1

In je voorraadkast

  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Bio steak 600 g
  • Bio pijnboompitten 2 handvol
  • Bio rucola 400 g
  • Bio tomaten 4
  • Bio parmezaan 1

In je voorraadkast

  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper