Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Bak de steak aan beide kanten kort in een hete pan met olijfolie. Kruid met zout en peper en laat het vlees afgedekt rusten.
Rooster intussen de pijnboompitten in een pan zonder vetstof. Hak de rucola grof op een grote houten plank. Snij de tomaten in stukken en leg ze bij de rucola. Snij de parmezaan in schilfers met een dunschiller.
Snij de steak in plakjes van 1,5 cm dik en leg ze op de rucola. Strooi er parmezaanschilfers en geroosterde pijnboompitten over. Kruid met zout en peper, besprenkel met een scheutje olijfolie en dien meteen op.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 707 kcal |
Vetten | 50 g |
koolhydraten | 5,6 g |
waarvan suikers | 4,5 g |
vezels | 7,2 g |
Eiwitten | 53 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.