Pel de garnalen en snij ze in tweeën. Mix ze grof en meng ze dan met de ui, de knoflook, de gember, de eieren, het maïszetmeel, de vissaus, de koriander en zwarte peper. Rol balletjes van dit mengsel en rol ze door de planko. Laat 15 min rusten in de koelkast. Frituur de balletjes in hete olie en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Klop met een klopper het limoensap op met de olijfolie, de witte wijnazijn, het zout, de dille, de kokos, en de knoflook. Besprenkel de tagliatelle van courgette met dit mengsel..
Meng de honing met de rijstazijn en besprenkel hiermee het mengsel van paprika, ui, venkel en komkommer. Dien op met de garnaalballetjes en bestrooi alles met de koriander en de pinda's.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
672 kcal
Vetten
20 g
koolhydraten
65 g
waarvan suikers
24 g
vezels
9,1 g
Eiwitten
54 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.
Ingrediënten voor:
4Personen
Voor de garnaalballetjes
Gerookte tijgergarnalen750
g
Lente-uitjes, gesnipperd5
Teentjes knoflook, geperst2
Verse gember4
cm
Eieren, losgeklopt2
Maîszetmeel1
el
Vissaus2
tl
Handvol verse koriander1
Zwarte peper
Panko200
g
Druivenpitolie om te frituren
Voor de tagliatelle van courgette
Limoensap3
el
Olijfolie extra vierge3
el
Witte wijnazijn2
el
Snuifje zout1
Dille1
tl
Kokospoeder1
tl
Teentje knoflook, geperst1
Courgettes, in dunne linten gesneden op de mandoline2