Tagliatelle van courgette met Oosterse garnaalballetjes | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tagliatelle van courgette met Oosterse garnaalballetjes

Tagliatelle van courgette met Oosterse garnaalballetjes

Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pel de garnalen en snij ze in tweeën. Mix ze grof en meng ze dan met de ui, de knoflook, de gember, de eieren, het maïszetmeel, de vissaus, de koriander en zwarte peper. Rol balletjes van dit mengsel en rol ze door de planko. Laat 15 min rusten in de koelkast. Frituur de balletjes in hete olie en laat ze uitlekken op keukenpapier.

  2. Klop met een klopper het limoensap op met de olijfolie, de witte wijnazijn, het zout, de dille, de kokos, en de knoflook. Besprenkel de tagliatelle van courgette met dit mengsel..

  3. Meng de honing met de rijstazijn en besprenkel hiermee het mengsel van paprika, ui, venkel en komkommer. Dien op met de garnaalballetjes en bestrooi alles met de koriander en de pinda's.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 672 kcal
Vetten 20 g
koolhydraten 65 g
waarvan suikers 24 g
vezels 9,1 g
Eiwitten 54 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen

Voor de garnaalballetjes

  • Gerookte tijgergarnalen 750 g
  • Lente-uitjes, gesnipperd 5
  • Teentjes knoflook, geperst 2
  • Verse gember 4 cm
  • Eieren, losgeklopt 2
  • Maîszetmeel 1 el
  • Vissaus 2 tl
  • Handvol verse koriander 1
  • Zwarte peper
  • Panko 200 g
  • Druivenpitolie om te frituren

Voor de tagliatelle van courgette

  • Limoensap 3 el
  • Olijfolie extra vierge 3 el
  • Witte wijnazijn 2 el
  • Snuifje zout 1
  • Dille 1 tl
  • Kokospoeder 1 tl
  • Teentje knoflook, geperst 1
  • Courgettes, in dunne linten gesneden op de mandoline 2

Voor de salade

  • Honing 2 el
  • Rijstazijn 2 el
  • Rode paprika, fijngesnipperd 1
  • Kleine rode ui, fijngesnipperd 1
  • Venkelknol, dun geschaafd op de mandoline 1
  • Komkommer, in dunne reepjes 1
  • Bosje koriander, fijngesnipperd 1 stuk
  • Een klein handvol pinda's 1
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen

Voor de garnaalballetjes

  • Gerookte tijgergarnalen 750 g
  • Lente-uitjes, gesnipperd 5
  • Teentjes knoflook, geperst 2
  • Verse gember 4 cm
  • Eieren, losgeklopt 2
  • Maîszetmeel 1 el
  • Vissaus 2 tl
  • Handvol verse koriander 1
  • Zwarte peper
  • Panko 200 g
  • Druivenpitolie om te frituren

Voor de tagliatelle van courgette

  • Limoensap 3 el
  • Olijfolie extra vierge 3 el
  • Witte wijnazijn 2 el
  • Snuifje zout 1
  • Dille 1 tl
  • Kokospoeder 1 tl
  • Teentje knoflook, geperst 1
  • Courgettes, in dunne linten gesneden op de mandoline 2

Voor de salade

  • Honing 2 el
  • Rijstazijn 2 el
  • Rode paprika, fijngesnipperd 1
  • Kleine rode ui, fijngesnipperd 1
  • Venkelknol, dun geschaafd op de mandoline 1
  • Komkommer, in dunne reepjes 1
  • Bosje koriander, fijngesnipperd 1 stuk
  • Een klein handvol pinda's 1