Verwarm de oven voor op 180°C. Meng in een grote kom de havermout en de noten en pitten met 2 el honing en 1 el olie. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en verdeel er het mengsel over. Zet de plaat in de oven en laat 15 min bakken, tot het mengsel mooi goudbruin gebakken is.
Meng de yoghurt met de mascarpone en de rest van de honing. Snij de aardbeien in plakjes.
Verdeel eerst wat yoghurtmengsel over 2 glaasjes, leg daarop een laagje granola en daarna aardbeien. Herhaal deze laagjes en versier de glaasjes tot slot met een takje munt.
TOP TIPVoor een nog mooier ontbijt kun je hartjes snijden uit de plakjes aardbei.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.
Ingrediënten voor:
2Personen
Havermout150
g
Noten en pitten (cashewnoten, zonnebloempitten...)3
handvol
Vloeibare honing4
el
Arachideolie1
el
Griekse yoghurt200
g
Mascarpone100
g
Aardbeien100
g
Verse munt1
handvol
Ingrediënten voor:
2Personen
Havermout150
g
Noten en pitten (cashewnoten, zonnebloempitten...)3
handvol