Trifle met aardbeien en granola maison | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Trifle met aardbeien en granola maison

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng in een grote kom de havermout en de noten en pitten met 2 el honing en 1 el olie. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en verdeel er het mengsel over. Zet de plaat in de oven en laat 15 min bakken, tot het mengsel mooi goudbruin gebakken is.

  2. Meng de yoghurt met de mascarpone en de rest van de honing. Snij de aardbeien in plakjes.

  3. Verdeel eerst wat yoghurtmengsel over 2 glaasjes, leg daarop een laagje granola en daarna aardbeien. Herhaal deze laagjes en versier de glaasjes tot slot met een takje munt.

    TOP TIP Voor een nog mooier ontbijt kun je hartjes snijden uit de plakjes aardbei.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Havermout 150 g
  • Noten en pitten (cashewnoten, zonnebloempitten...) 3 handvol
  • Vloeibare honing 4 el
  • Arachideolie 1 el
  • Griekse yoghurt 200 g
  • Mascarpone 100 g
  • Aardbeien 100 g
  • Verse munt 1 handvol
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Havermout 150 g
  • Noten en pitten (cashewnoten, zonnebloempitten...) 3 handvol
  • Vloeibare honing 4 el
  • Arachideolie 1 el
  • Griekse yoghurt 200 g
  • Mascarpone 100 g
  • Aardbeien 100 g
  • Verse munt 1 handvol