Karamelsaus met whisky | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm in een pannetje de suiker, de honing en de whisky tot een lichte karamel (die niet mag verbranden).

  2. Voeg meteen de room en een snuifje zout toe en roer voortdurend tot het mengsel helemaal glad en romig is.

  3. Dien op in een bokaaltje of op borden, bij kaneelstokjes, gedroogde vruchten, fruitspiesjes...

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 72 kcal
Vetten 2,6 g
koolhydraten 11 g
waarvan suikers 11 g
vezels 0 g
Eiwitten 0,2 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Suiker 200 g
  • Honing 1 el
  • Whisky 3 el
  • Room 150 ml
  • Zeezout
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Suiker 200 g
  • Honing 1 el
  • Whisky 3 el
  • Room 150 ml
  • Zeezout