Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180°C. Splits de eieren. Meng de eidooiers met de ricotta. Hak de kruiden (behalve de waterkers) fijn. Meng samen met de waterkers en de Parmezaan door de ricotta. Kruid met zout en peper.
Klop de eiwitten tot sneeuw en spatel ze voorzichtig onder het ricottamengsel. Was de asperges, snij de harde onderkant weg, schil ze indien nodig en kook ze in ongeveer 5 min beetgaar in een grote pan gezouten water. Giet ze af en snij de helft ervan in kleine blokjes.
Schep de helft van het ricottamengsel in een springvorm, verdeel er de blokjes asperge over en voeg de posteleinblaadjes toe (hou er een beetje apart). Bedek met de rest van het ricottamengsel en bak in de oven, tot de taart mooi goudbruin kleurt. Haal hem uit de vorm en dien lauw of koud op, afgewerkt met blaadjes postelein en de hele asperges.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 132 kcal |
Vetten | 9 g |
koolhydraten | 2.5 g |
waarvan suikers | 1.9 g |
vezels | 0.9 g |
Eiwitten | 11 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.