Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Schil de aardappelen en kook ze beetgaar. Snij ze in plakjes en zet ze even opzij. Verwarm de oven voor op 200°C. Was de bloemkool en leg ze in een grote kookpan. Giet er de kippenbouillon bij en voeg de helft van de takjes tijm en de laurierblaadjes toe. Kruid met zout en peper en laat 12 min koken.
Laat de boter smelten in een pannetje. Leg de bloemkool en de plakken aardappel in een ovenschaal. Besprenkel de bloemkool met de gesmolten boter, voeg de rest van de tijm toe en rooster 15 min in de oven.
Verhit de olie flink heet in een braadpan en gril de zeebaarsfilets 2 min per kant. Voeg de kappertjes, de plakjes citroen en een paar plukjes peterselie toe. Hak de rest van de peterselie fijn. Bestrooi de bloemkool met de peterselie en plukjes marjolein en serveer bij de gegrilde vis.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 56 kcal |
Vetten | 2.8 g |
koolhydraten | 2.9 g |
waarvan suikers | 0.7 g |
vezels | 1.2 g |
Eiwitten | 4.2 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.