Snij de selderij in korte stukjes en mix ze in de blender met de koriander, het pepertje, de ui, het limoensap en de bouillon. Zeef dit mengsel en zet opzij.
Snij de haring in flinterdunne sneetjes. Hak het pepertje fijn. Snij de rode uien in dunne plakken en de venkel in heel kleine blokjes. Meng de haring, de knoflook, het rood pepertje en de rode uien. Besprenkel met de gezeefde bouillon en laat 20 à 30 min rusten in de koelkast.
Snij intussen de rammenas en de komkommer met de mandoline in fijne ronde plakken. Halveer de kerstomaten. Verwarm de tortilla’s in de oven tot ze krokant zijn. Vul ze met de ceviche van haring en werk af met rammenas, komkommer, tomaat, groentekiemen, koriander en partjes limoen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
113 kcal
Vetten
5.2 g
koolhydraten
9.5 g
waarvan suikers
1.5 g
vezels
1.1 g
Eiwitten
6.5 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.