Laat de chocolade en de boter smelten in de microgolfoven. Verwarm de oven voor op 180°C. Mix de eieren en de suiker lichtjes met de mixer. Meng er de gesmolten boter en chocolade onder. Voeg dan het cacaopoeder en de bloem toe
en meng goed. Schep er de gehakte noten onder.
Bekleed een ovenschaal met bakpapier, giet er het deeg in en bak 25 min. Laat volledig afkoelen. Meng intussen het eiwit met de bloemsuiker en de kleurstof tot een dik papje.
Steek met een koekjesvorm in de vorm van een ei brownies uit het deeg (het kan ook met een mes, zie tip). Vul een spuitzak met het glazuur en teken hiermee dunne lijntjes op de brownies. Strooi de gekleurde suikerparels over de koekjes.
Dol op chocolade? Voor 4 personen, maak dan een glazuurlaagje met witte chocolade! Snij of breek 150 g witte chocolade in stukjes en laat ze in de microgolfoven smelten met 100 ml water. Voeg 90 g bloemsuiker toe en meng goed.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
439 kcal
Vetten
25 g
koolhydraten
48 g
waarvan suikers
43 g
vezels
3.4 g
Eiwitten
5 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.