Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Laat de chocolade en de boter smelten in de microgolfoven. Verwarm de oven voor op 180°C. Mix de eieren en de suiker lichtjes met de mixer. Meng er de gesmolten boter en chocolade onder. Voeg dan het cacaopoeder en de bloem toe
en meng goed. Schep er de gehakte noten onder.
Bekleed een ovenschaal met bakpapier, giet er het deeg in en bak 25 min. Laat volledig afkoelen. Meng intussen het eiwit met de bloemsuiker en de kleurstof tot een dik papje.
Steek met een koekjesvorm in de vorm van een ei brownies uit het deeg (het kan ook met een mes, zie tip). Vul een spuitzak met het glazuur en teken hiermee dunne lijntjes op de brownies. Strooi de gekleurde suikerparels over de koekjes.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 439 kcal |
Vetten | 25 g |
koolhydraten | 48 g |
waarvan suikers | 43 g |
vezels | 3.4 g |
Eiwitten | 5 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.