Vegan taart | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Vegan taart

Voorbereiding 45 min.
Kook 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 45 min.
Kook 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Mix in de keukenrobot de noten, de dadels, de kokosolie en de esdoornsiroop. Bekleed hiermee de bodem van een ronde taartvorm en laat kort opstijven.

  2. Laat de cashewnoten ongeveer 30 min weken, giet ze af en mix ze met de esdoornsiroop, de kokosolie, de frambozen en het limoensap tot een gladde massa. Breng op smaak met de limoenzeste, zout en het vanille-extract. Meng goed en schep op de taartbodem.

  3. Zet de taart in de koelkast en laat 30 min à 1 u opstijven. Versier met rozenblaadjes en dien op.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 413 kcal
Vetten 30 g
koolhydraten 23 g
waarvan suikers 14 g
vezels 4.9 g
Eiwitten 11 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Voor de taartbodem

  • Gemengde noten (amandelen, hazelnoten, pistaches) 100 g
  • Medjoul dadels 3
  • Kokosolie 0.5 el
  • Esdoornsiroop 0.5 el

Voor de vulling

  • Cashewnoten 150 g
  • Esdoornsiroop 3 el
  • Kokosolie 2.5 el
  • Verse frambozen 100 g
  • Limoensap + de zeste 3
  • Zout 0.5
  • Vanille-extract 0.5 el
  • Gedroogde rozenblaadjes
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Voor de taartbodem

  • Gemengde noten (amandelen, hazelnoten, pistaches) 100 g
  • Medjoul dadels 3
  • Kokosolie 0.5 el
  • Esdoornsiroop 0.5 el

Voor de vulling

  • Cashewnoten 150 g
  • Esdoornsiroop 3 el
  • Kokosolie 2.5 el
  • Verse frambozen 100 g
  • Limoensap + de zeste 3
  • Zout 0.5
  • Vanille-extract 0.5 el
  • Gedroogde rozenblaadjes