Mix in de keukenrobot de noten, de dadels, de kokosolie en de esdoornsiroop. Bekleed hiermee de bodem van een ronde taartvorm en laat kort opstijven.
Laat de cashewnoten ongeveer 30 min weken, giet ze af en mix ze met de esdoornsiroop, de kokosolie, de frambozen en het limoensap tot een gladde massa. Breng op smaak met de limoenzeste, zout en het vanille-extract. Meng goed en schep op de taartbodem.
Zet de taart in de koelkast en laat 30 min à 1 u opstijven. Versier met rozenblaadjes en dien op.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
413 kcal
Vetten
30 g
koolhydraten
23 g
waarvan suikers
14 g
vezels
4.9 g
Eiwitten
11 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.
Ingrediënten voor:
2Personen
Voor de taartbodem
Gemengde noten (amandelen, hazelnoten, pistaches)100
g
Medjoul dadels3
Kokosolie0.5
el
Esdoornsiroop0.5
el
Voor de vulling
Cashewnoten150
g
Esdoornsiroop3
el
Kokosolie2.5
el
Verse frambozen100
g
Limoensap + de zeste3
Zout0.5
Vanille-extract0.5
el
Gedroogde rozenblaadjes
Ingrediënten voor:
2Personen
Voor de taartbodem
Gemengde noten (amandelen, hazelnoten, pistaches)100
g