Verwarm de melk en de room in een kookpan. Voeg de chocolade in stukjes toe en laat volledig smelten.
Roer er het cacaopoeder en de bruine suiker door en meng zorgvuldig. Giet dit mengsel in lollyvormpjes, steek er een stokje in en laat 1 uur rusten. Bestrooi dan met de suikerparels.
Leg de ijsjes in de diepvriezer en laat minstens 3 u opstijven.
Welke chocolade kiezen?Voor ijs heb je chocolade nodig die makkelijk smelt en roert, met een hoog gehalte cacaoboter. De intense smaak van pure chocolade wordt wat verzacht door de milde melk en room in het ijs. Wij vallen voor de chocolade Carrefour Bio 74% met houtig aroma, die karakter geeft aan je ijsjes!
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Vetten
21 g
koolhydraten
27 g
waarvan suikers
26 g
vezels
2.7 g
Eiwitten
3.6 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.