Chocolade-ijsjes | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Chocolade-ijsjes

Voorbereiding 10 min.
Staande tijd 240 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Staande tijd 240 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de melk en de room in een kookpan. Voeg de chocolade in stukjes toe en laat volledig smelten.

  2. Roer er het cacaopoeder en de bruine suiker door en meng zorgvuldig. Giet dit mengsel in lollyvormpjes, steek er een stokje in en laat 1 uur rusten. Bestrooi dan met de suikerparels.

  3. Leg de ijsjes in de diepvriezer en laat minstens 3 u opstijven.

    Welke chocolade kiezen? Voor ijs heb je chocolade nodig die makkelijk smelt en roert, met een hoog gehalte cacaoboter. De intense smaak van pure chocolade wordt wat verzacht door de milde melk en room in het ijs. Wij vallen voor de chocolade Carrefour Bio 74% met houtig aroma, die karakter geeft aan je ijsjes!
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Vetten 21 g
koolhydraten 27 g
waarvan suikers 26 g
vezels 2.7 g
Eiwitten 3.6 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 5Personen
  • Melk 80 ml
  • Room 30% VG 80 ml
  • Donkere chocolade 60 g
  • Cacaopoeder 0.8 el
  • Bruine suiker 0.8 el
  • Suikerparels
  • Ingrediënten voor:
  • 5Personen
  • Melk 80 ml
  • Room 30% VG 80 ml
  • Donkere chocolade 60 g
  • Cacaopoeder 0.8 el
  • Bruine suiker 0.8 el
  • Suikerparels