Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Dit recept bestaat uit twee grote stappen. In de eerste stap vertellen we je welke voorbereidingen je één dag op voorhand al kan doen, daarna volgt wat je de dag zelf nog moet afwerken. Makkelijk toch? En bovendien weten we al lang: gestoofde of gegratineerde gerechten worden gewoon nog lekkerder wanneer ze opnieuw worden opgewarmd.
Meng de amandelmelk met de esdoornsiroop, het vanille-extract en 1 snuifje zout.
Voeg daarna de chiazaadjes toe en verdeel dit mengsel over 4 glazen. Laat ze een nacht (of een paar uur) rusten in de koelkast.
Maak de compote. Verwarm de diepvriesbosbessen op een laag vuur in een kookpan. Laat ze ongeveer 5 min sudderen en prak ze dan fijn met een vork. Zet van het vuur, voeg de honing toe en meng. Dek af en zet in de koelkast.
Haal de glazen chiapudding uit de koelkast. Roer door elk glas wat bosbessenmoes en schep er yoghurt op. Strooi er de verse bosbessen en chocoladeschilfers over en serveer.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 188 kcal |
Vetten | 7,1 g |
koolhydraten | 19 g |
waarvan suikers | 17 g |
vezels | 8,2 g |
Eiwitten | 5,9 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.