Regenboog-zalmbrochettes met zoete aardappelfrietjes | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Regenboog-zalmbrochettes met zoete aardappelfrietjes

Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de zoete aardappelfrietjes met olijfolie, peper en zout en spreid uit over een met bakpapier beklede ovenplaat. Schuif in de hete oven en bak in ongeveer 20 tot 25 min goudbruin.

  2. Snij de zalm in blokjes van ongeveer 2 cm. Snij de paprika’s en rode ui in even grote vierkanten en prik alles op spiesjes. Bestrijk met olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Rooster de spiesjes gaar in een hete grillpan of op de plancha.

  3. Meng 2 el olijfolie met het citroensap, paprikapoeder en de peterselie en breng op smaak met peper en zout. Bestrijk de spiesjes met deze kruidensalsa en serveer met de zoete aardappelfrietjes.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 590 kcal
Vetten 33 g
koolhydraten 43 g
waarvan suikers 20 g
vezels 12 g
Eiwitten 24 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Zoete aardappelen, geschild en in frietjes gesneden 400 g
  • Olijfolie
  • Zalmfilet 200 g
  • Rode paprika’s 1
  • Groene paprika’s 1
  • Gele paprika’s 1
  • Rode ui 0.5
  • Citroensap 0.5 el
  • Paprikapoeder 0.5 tl
  • Platte peterselie, fijngehakt 5 g
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Zoete aardappelen, geschild en in frietjes gesneden 400 g
  • Olijfolie
  • Zalmfilet 200 g
  • Rode paprika’s 1
  • Groene paprika’s 1
  • Gele paprika’s 1
  • Rode ui 0.5
  • Citroensap 0.5 el
  • Paprikapoeder 0.5 tl
  • Platte peterselie, fijngehakt 5 g
  • Zout
  • Peper