Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
En als we nu eens een dag vooraf starten met de voorbereidingen, om de dag zelf maximaal van de gezelligheid te kunnen genieten?
Dit recept bestaat uit twee grote stappen.
In de eerste stap vertellen we je welke voorbereidingen je één dag op voorhand al kan doen, daarna volgt wat je de dag zelf nog moet afwerken.
Makkelijk toch? En bovendien weten we al lang: gestoofde of gegratineerde gerechten worden gewoon nog lekkerder wanneer ze opnieuw worden opgewarmd.
Meng in een kookpan de melk met het water. Voeg de tijm en laurier toe en breng langzaam aan de kook. Kruid met zout. Giet er de rijst in, zet het vuur laag en laat afgedekt 20 min sudderen; roer geregeld om.
Was intussen de bladeren van de gekozen groente, snij ze in dunne reepjes en blancheer ze kort in gezouten kokend water. Laat ze zorgvuldig uitlekken en schep ze door de risotto.
Klop de eieren los, kruid ze met zout en peper en schep ze al roerend door de risotto. Schep in een afsluitbare doos en zet in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180°C. Besprenkel 3 à 4 vellen filodeeg met de gesmolten boter en leg ze in een taartvorm. Schep er de risotto over, bestrooi met pecorino en laat 30 min bakken in de oven. Werk af met plukjes oregano en serveer.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Vetten | 21 g |
koolhydraten | 57 g |
waarvan suikers | 8.0 g |
vezels | 4.3 g |
Eiwitten | 26 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.