Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 200°C. Verwijder de harde uiteindes van de asperges. Besprenkel ze met olijfolie, kruid met peper en zout, bestrooi ze met 2 à 3 takjes gehakte rozemarijn en laat 20 min rusten.
Snij een hoedje van de aardappelen en haal het vruchtvlees eruit met een appelboor. Vul elke aardappel met een takje rozemarijn en enkele asperges. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout en leg ze in een braadslee bekleed met bakpapier. Verwijder de top van de bol knoflook en leg hem erbij.
Schuif de aardappelen 15 min in de oven en draai de aardappelen regelmatig om. Giet er de wijn bij en laat nog 5 min verder garen.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.