Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Laat de oven voorverwarmen op 180°C. Pel de ui en het teentje knoflook en hak ze grof. Verwijder de schil en de zaadlijsten van de paprika en snij hem in blokjes. Emondeer de tomaten en snij ze in blokjes. Snij de chilipepers overlangs door, haal de zaadjes eruit en snij ze fijn. Snij de komkommer in blokjes.
Giet al deze ingrediënten in de kom van een keukenrobot. Voeg er olijfolie, de azijn en de geconcentreerde tomatenpuree aan toe. Meng alles tot een glad mengsel. Breng de gazpacho op smaak met zout en peper, naar eigen smaak.
Halveer de schelvishaasjes, leg ze in een ovenschaal, besprenkel met wat olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Laat de vis 10 min garen in de oven. Om te serveren: leg een stukje schelvis in een diep bord. Lepel er de gazpacho rond. Werk af met een blaadje bladpeterselie en een schijfje limoen.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.