Verwarm de oven voor op 200°C. Hak voor de kruidenkorst de amandelen fijn met een scherp mes en meng met de kruiden en de parmezaan. Voeg de olijfolie toe en meng goed.
Besmeer de vis met een dun laagje mosterd en leg de filets in een ovenschaal. Bedek ze met het kruidenmengsel.
Bak de visfilets 10 min in de oven.
TipServeer er zacht gestoofde prei en gestoomde aardappeltjes bij.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Vetten
16 g
koolhydraten
1.3 g
waarvan suikers
0.8 g
vezels
2.2 g
Eiwitten
33 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.
Ingrediënten voor:
4Personen
Kabeljauwfilets2
Amandelschilfers25
g
Verse, fijngehakte kruiden (peterselie, bieslook, tijm, dille...)2.5
el
Parmezaan, geraspt25
g
Olijfolie1
el
Milde mosterd0.5
tl
Zout
Peper
Ingrediënten voor:
4Personen
Kabeljauwfilets2
Amandelschilfers25
g
Verse, fijngehakte kruiden (peterselie, bieslook, tijm, dille...)2.5
el