Snij het brood in blokjes en bak ze goudbruin in een scheut arachideolie. Breng ze vervolgens op smaak met zout en oregano. Voeg een klein klontje boter toe als ze bijna volledig gebakken zijn. Laat de croutons afkoelen op keukenpapier.
Snij de kip in blokjes en bak ze goudbruin in een beetje boter. Verwijder het hart van de sla, spoel de bladeren met water en zwier ze droog. Leg de kwarteleitjes 4 min in kokend, gezouten water, hou ze dan onder koud water en pel ze.
Meng de slablaadjes, uienringen en croutons in een schaal. Schik de ansjovisjes, de kappertjes en de parmezaanschilfers erbij. Voeg tot slot de kippenblokjes en de in 2 gesneden kwarteleitjes toe. Garneer met oregano.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Vetten
14 g
koolhydraten
20 g
waarvan suikers
2,1 g
vezels
3,8 g
Eiwitten
38 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.