Snijd de broccoliroosjes in kleine stukjes, snijd de komkommer in schijfjes en de radijzen in 2 of in 4, naargelang hun grootte. Snijd de feta in blokjes en de dadels overlangs doormidden.
Ontpit de avocado’s en snijd het vruchtvlees in plakken. Besprenkel met citroensap zodat de avocado niet zwart wordt.
Hussel alle groenten door elkaar, werk af met enkele blaadjes mesclun en bestrooi met de geplette zonnebloempitten. Serveer met de dressing van dadels.
Salade is de perfecte maaltijd om met de restjes uit de koelkast een heerlijk gerecht te maken. Om zowel ‘s middags als ‘s avonds van te genieten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
132 kcal
Vetten
10 g
koolhydraten
4.9 g
waarvan suikers
4.4 g
vezels
2.3 g
Eiwitten
3.9 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.