Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking, in licht gezouten water. Hak de look fijn. Bak de look in wat olijfolie aan. Voeg de currypasta toe en bak 3 minuten mee. Voeg hieraan het water en de kokosmelk toe en breng aan de kook. Kruid met peper en zout.
Voeg de butternutblokjes toe en laat 5 minuten pruttelen. Snij het witloof in de lengte door. Voeg nu de rest van de groenten toe en laat nog eens 5 minuten garen.
Schep op borden en geef er de rijst bij. *Indien pittiger gewenst, voeg extra currypasta toe.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
527 KJ
Energie
126 kcal
Vetten
4.9 g
Fats acid satured
4.1 g
Koolhydraten
18 g
waarvan suikers
2.0 g
Eiwitten
2.2 g
salt
0.37 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.