Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het bladerdeeg in 4 vierkanten die net wat groter zijn dan de taartvormpjes. Beboter de taartvormpjes en leg er het bladerdeeg in. Strooi de tijmblaadjes over de bodem.
Snij de sjalot in fijne reepjes, de pastinaak in schijfjes en brie in plakjes. Beleg de taartvormpjes met de sjalotten en de pastinaakschijfjes en verdeel er tot slot de brieplakjes over.
Kluts de eieren met de room en kruid naar smaak met peper en zout. Giet in de taartvormpjes. Zet 20 à 25 min. in de oven. Dien op en garneer met tijmblaadjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
852 KJ
Energie
204 kcal
Vetten
13 g
Fats acid satured
6.8 g
koolhydraten
14 g
waarvan suikers
2.9 g
Eiwitten
5.5 g
salt
0.52 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.