Gevulde kalfslapjes met knolselderpuree | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Gevulde kalfslapjes met knolselderpuree

Gevulde kalfslapjes met knolselderpuree

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Schil en halveer de aardappelen. Kook de aardappelen beetgaar in licht gezouten water. Voeg in de helft van de kooktijd de knolselderblokjes toe.

  2. Beleg ondertussen elk kalfslapje met 1 plakje ham, enkele zongedroogde tomaten en 2 plakjes mozzarella. Rol op en bind vast met keukentouw. Kruid met peper en zout en bak de rolletjes langs alle kanten goudbruin in hete olijfolie. Schik ze nadien in een ovenschaal, bedruppel met olijfolie en zet 10 minuten in de oven.

  3. Giet de aardappelen en knolselder af, pureer, kruid met peper en zout en schep er de peterselie onder. Serveer bij de kalfsrolletjes.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 500 KJ
Energie 119 kcal
Vetten 5.3
Fats acid satured 2.0
koolhydraten 8.0
waarvan suikers 1.5
Eiwitten 9.1
salt 0.7

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • aardappelen 500 g
  • knolselderblokjes 250 g
  • kalfslapsje 2 st
  • gedroogde ham 2 st
  • gedroogde tomaten 60 g
  • mozzarella 1 el
  • gehakte peterselie 2 el

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • aardappelen 500 g
  • knolselderblokjes 250 g
  • kalfslapsje 2 st
  • gedroogde ham 2 st
  • gedroogde tomaten 60 g
  • mozzarella 1 el
  • gehakte peterselie 2 el

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout