Kook de pasta beetgaar. Snij de koekoeksfilets in grote stukken, kruid met peper en zout en bak aan in een beetje olijfolie.
Borstel de champignons schoon, snij ze in vieren en stoof ze enkele min. in een beetje olijfolie. Spoel de spinazieblaadjes, zwier ze droog en laat ze inkrimpen in een pan. Laat ze goed uitlekken.
Giet een scheutje olijfolie over de pasta. Kruid met peper en zout, voeg de champignons en spinazie toe en meng door elkaar. Meng de kruidenkaas door de room, tot je een smeuïg geheel krijgt. Giet de roomkaasmengeling over de pasta, voeg de koekoek toe en dien warm op.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
635 KJ
Energie
151 kcal
Vetten
4.6 g
Fats acid satured
1.5 g
koolhydraten
16 g
waarvan suikers
1.1 g
Eiwitten
10 g
salt
0.11 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.