Tagliatelli met koekoek, champignons en spinazie | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tagliatelli met koekoek, champignons en spinazie

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de pasta beetgaar. Snij de koekoeksfilets in grote stukken, kruid met peper en zout en bak aan in een beetje olijfolie.

  2. Borstel de champignons schoon, snij ze in vieren en stoof ze enkele min. in een beetje olijfolie.  Spoel de spinazieblaadjes, zwier ze droog en laat ze inkrimpen in een pan. Laat ze goed uitlekken.

  3. Giet een scheutje olijfolie over de pasta. Kruid met peper en zout, voeg de champignons en spinazie toe en meng door elkaar. Meng de kruidenkaas door de room, tot je een smeuïg geheel krijgt. Giet de roomkaasmengeling over de pasta, voeg de koekoek toe en dien warm op. 

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 635 KJ
Energie 151 kcal
Vetten 4.6 g
Fats acid satured 1.5 g
koolhydraten 16 g
waarvan suikers 1.1 g
Eiwitten 10 g
salt 0.11 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • tagliatelli 250 g
  • koekoeksfilets 2
  • witte champignons 250 g
  • verse spinazie 225 g
  • verse kruidenkaas 75 g
  • room 50 ml

Niet in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • tagliatelli 250 g
  • koekoeksfilets 2
  • witte champignons 250 g
  • verse spinazie 225 g
  • verse kruidenkaas 75 g
  • room 50 ml

Niet in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout