Schil de aardappelen, snij ze in blokjes en kook ze gaar in gezouten water. Voeg 5 minuten voor het einde van de kooktijd de preiringen toe. Laat uitlekken, meng er de verse kaas onder en plet alles tot een puree. Breng op smaak met peper en zout.
Schil de pastinaak en snij in staafjes. Bak de pastinaak zacht in olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak de spiegeleieren.
Verdeel de stoemp en de staafjes pastinaak over de borden, leg er telkens een spiegelei bovenop en werk af met geroosterde pijnboompitten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
412 KJ
Energie
99 kcal
Vetten
3.9 g
Fats acid satured
1.2 g
Koolhydraten
11 g
waarvan suikers
3.7 g
Eiwitten
3.5 g
salt
0.13 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.