Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de courgette in schijfjes. Bak de schijfjes kort in olijfolie. Snij ook de tomaat en mozzarella in schijfjes. Verwarm de bechamelsaus en voeg de helft van de geraspte kaas toe.
Giet een beetje bechamelsaus op de bodem van een ovenschaal en leg er een laag lasagnebladen op. Schik daaropde helft van de plakken ham, de helft van de courgettes, van de tomaten en van de mozzarella. Giet er de helft van de resterende bechamelsaus over. Kruid met peper en zout.
Leg weer een laagje lasagnebladenen herhaal alle laagjes. Eindig met bechamelsaus en strooi de overgebleven geraspte kaas over de schotel. Bak 30 minuten in de oven. Garneer met basilicumblaadjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
466 KJ
Energie
111 kcal
Vetten
5.7 g
Fats acid satured
3.2 g
Koolhydraten
7.0 g
waarvan suikers
1.9 g
Eiwitten
7.0 g
salt
0.31 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.