Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de gehaktballen goudbruin in een pan met wat olie. Zet de pan met de balletjes in de oven en laat nog 10 min. bakken.
Bak aardappelschijfjes bruin in wat olie, kruid met een snuifje zout en hou apart.
Snij de rode ui in fijne halfrondjes en de appel in schijfjes. Verwarm 3 el olijfolie in een wok. Voeg de ui toe en laat 30 sec. kleuren. Bestrooi met bruine suiker en laat karamelliseren. Voeg de appelschijfjes, de balsamicoazijn en de rodekoolreepjes toe en laat 10 min. sudderen. Kruid met peper en zout. Serveer bij de balletjes, bestrooid met gehakte peterselie, en de aardappelen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
447 KJ
Energie
106 kcal
Vetten
6.4 g
Fats acid satured
2.2 g
Koolhydraten
7.4 g
waarvan suikers
3.9 g
Eiwitten
4.2 g
salt
0.3 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.