Schil de aardappelen, snij in kleine stukken en kook ze in een kookpot met lichtgezouten water tot ze gaar zijn. Giet af. Leg de pompoenblokjes in een diepe pot en bedek met water. Voeg een snuifje zout toe. Breng aan de kook en leg de kool er bovenop. Zet het deksel op de pot en laat 10 minuten koken.
Laat de groenten uitlekken en plet zesamen met de aardappelen. Voeg de room toe en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
Bak de boerenworst, snij ze in stukjes en voeg ze toe aan de groentenstoemp. Dien warm op.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
443 KJ
Energie
105 kcal
Vetten
5.4 g
Fats acid satured
2.1 g
Koolhydraten
8.9 g
waarvan suikers
1.7 g
Eiwitten
4.9 g
salt
0.65 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.