Snij de kipfilet in reepjes en kruid ze met zout, peper en cayennepeper naar uw smaak. Verhit de olie in een grote braadpan en bak er de kip gaar en goudbruin in.
Snij de gedroogde tomaten in kleine dobbelsteentjes en doe ze bij de kip in de pan, samen met de room. Breng langzaam aan de kook. Snipper de salie en voeg samen met de olijven toe aan de saus. Kruid met een draai van de pepermolen en een snuifje zout.
Breng een ruime hoeveelheid gezouten water aan de kook. Dompel er de tagliatelle in onder en laat beetgaar koken. Laat de pasta uitlekken en voeg dan toe aan de kip en de saus. Meng voorzichtig en verdeel over de verwarmde borden. Versier met blaadjes salie en dien op.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
901 KJ
Energie
216 kcal
Vetten
10 g
Fats acid satured
2.5 g
Koolhydraten
18 g
waarvan suikers
3.2 g
Eiwitten
12 g
salt
1.7 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.