Rijstpannetje met bloemkool, kikkererwten en Oma's mosterd
Rijstpannetje met bloemkool, kikkererwten en Oma's mosterd
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakkingen giet af. Blancheer de bloemkooldoor ze 10 minuten onder te dompelen in lichtgezouten, kokend water. Giet af. Giet de kikkererwten af en spoel ze goed. Hak de lente-uitjes en de peterselie fijn.
Meng de bloemkoolroosjes en de kikkererwten in een slakom. Klop de mosterd, de azijn, olijfolie, zeste van citroenen de fijngehakte peterselie op. Kruid met peper, meng deze vinaigrette onder de groenten en hou apart.
Bak de gekookte rijst in een wok met wat extra vierge olie en de cashewnoten. Bestrooi met de fijngehakte lente-uitjes en serveer met de groenten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
768 KJ
Energie
184 kcal
Vetten
7.9 g
Fats acid satured
4.9 g
Koolhydraten
21.1 g
waarvan suikers
1.5 g
Eiwitten
5.5 g
salt
0.21 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.