Kook de rijst zoals vermeld op de verpakking. Hak het pepertje en de knoflook fijn. Rasp de gember.
Giet de olijfolie in een pan en fruit de knoflook. Giet er het gehakt bij, plet in kleine stukjes en bak. Voeg de geraspte gember en het fijngehakte pepertje toe. Kruid met peper en zout.
Giet de maïs af en spoel goed. Was de radicchiobladeren en hou 3 mooie bladeren per persoon aan de kant. Snij de rest fijn. Meng het gehakt met de rijst, de fijngehakte radicchio en maïs . Vul de radicchiobladeren met dit mengsel en versier met de fijngehakte lente-uitjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
595 KJ
Energie
141 kcal
Vetten
4.9 g
Fats acid satured
1.4 g
Koolhydraten
16 g
waarvan suikers
1.6 g
Eiwitten
7.0 g
salt
0.18 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.