Gegrilde kotelet met pastinaak en gekarameliseerde peer
Gegrilde kotelet met pastinaak en gekarameliseerde peer
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil en snij de aardappelen in stukken. Schil en snij de pastinaak in stukken. Schil de rode ajuin en snij in rondellen. Meng de aardappelen, de pastinaken en de ui met de olijfolie in een grote ovenschotel. Kruid met peper en zout en zet de groenten daarna in de oven tot ze al dente zijn, ongeveer 20 minuten.
Snij de peren in kwartjes. Meng de peren met de balsamicoazijn en de honing. Verdeel de peren met siroop over de groenten. Voeg de salieblaadjes toe. Zet 10 tot 12 minuten in de oven tot de peren gaar zijn.
Gril de koteletten, kruid met peper en zout en serveer met de groenten en de peren.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
420 KJ
Energie
100 kcal
Vetten
3.7 g
Fats acid satured
1 g
Koolhydraten
9.6 g
waarvan suikers
4.6 g
Eiwitten
6.3 g
salt
0.14 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.