Tataki van gegrild rund met salade van komkommer, avocado en pindanoten
Tataki van gegrild rund met salade van komkommer, avocado en pindanoten
Voorbereiding15 min.
Kook10 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding15 min.
Kook10 min.
Moelijkheid
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de pindanoten grof. Snij de komkommer met een dunschiller in linten. Snij de avocado’s in blokjes.
Besprenkel het vlees met olie, kruid met zout en peper en bak het 2 minuten aan elke kant in een verhitte braadpan. Laat het vlees onder een vel aluminiumfolie rusten en snij het dan in heel dunne plakjes. Beprenkel elke naan met een beetje water en plaats 3 à 4 minuten onder de gril.
Verdeel de komkommer-avocadosalade over de borden, schik er reepjes rundvlees op, bestrooi met geroosterde pindanoten, en overgiet lichtjes met de Thaise chilisaus. Serveer met de mini naan-broodjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
608 KJ
Energie
144 kcal
Vetten
6.5 g
Fats acid satured
0.9 g
Koolhydraten
10.4 g
waarvan suikers
2.4 g
Eiwitten
10.3 g
salt
0.58 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.