Verwarm de oven voor op 190°C. Pel de teentjes knoflook, hak 1 teentje fijn en pers de andere. Fruit de geperste knoflook in een pan met wat olijfolie en voeg daarna de champignons toe. Laat 8 min. bakken. Kruid met peper en zout. Fruit de fijngehakte knoflook en laat de spinazie kort meebakken.
Schik 3 lasagnebladen op de bodem van een beboterde ovenschotel. Spreid 1/4 van de bechamelsaus uit over de lasagnebladen. Verdeel er enkele champignons, wat spinazie en pijnboompitten over. Bedek met lasagnebladen, herhaal de stappen en eindig met een laag bechamelsaus, pijnboompitten en spinazie.
Bestrooi de lasagne met de geraspte kaas en zet 25 minuten in de oven.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
656 KJ
Energie
153 kcal
Vetten
7.6 g
Fats acid satured
2.5 g
Koolhydraten
15 g
waarvan suikers
1.9 g
Eiwitten
5.7 g
salt
0.2 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.