Verwarm de oven voor op 225°C. Spoel de courgette en snij in fijne schijfjes. Bedek het pizzadeeg met de courgetteschijfjes. Bak de pizza volgens de instructies op de verpakking.
Hak intussen de notenmengeling in grove stukken en spoel de basilicum. Snijd de Herve kaas in sneetjes, en halveer de gedroogde vijgen.
Haal de pizza uit de oven, 1 min. alvorens ze klaar is, verdeel er de sneetjes Herve kaas over. Zet de pizza nog 1 min. in de oven. Haal de pizza uit de oven, verdeel er de vijgen over, bestrooi met de gehakte noten en schik de basilicumblaadjes in het midden. Kruid met peper en zout. Serveer met de rucolasla, overgoten met olijfolie extra vierge.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
715 KJ
Energie
171 kcal
Vetten
8.3 g
Fats acid satured
1.8 g
Koolhydraten
19 g
waarvan suikers
6.4 g
Eiwitten
3.4 g
salt
0.35 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.