Schelvis op een bedje van pasta met witloof en basilicumsaus | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Schelvis op een bedje van pasta met witloof en basilicumsaus

Schelvis op een bedje van pasta met witloof en basilicumsaus

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
  1. Snij de harde kern uit het witloof en maak de bladeren los. Laat de witloofbladeren zacht worden in hete boter en kruid met peper en zout. Bak de kerstomaatjes even in dezelfde pan. Kruid ook met wat peper en zout.
  2. Kook de pasta al dente in licht gezouten water. Giet ze af en meng ze onder het witloof en de tomaten. Voeg een lepel kookvocht toe. Bak de schelvisfilets in een beetje boter.
  3. Mix alle ingrediënten voor de basilicumsaus: verse basilicum, look, ansjovisfilets, scheutje olijfolie en peper. Verdeel de pasta over de borden, leg de schelvis er boven op, giet er wat saus over, bestrooi met parmezaankrullen en werk af met tuinkers.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 601 KJ
Energie 143 kcal
Vetten 3.2 g
Fats acid satured 1.3 g
Koolhydraten 17 g
waarvan suikers 1.5 g
Eiwitten 11 g
salt 0.32 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • stronkjes witloof 2
  • kerstomaten 125 g
  • penne 200 g
  • schelvishaasjes 2
  • parmesiano kaaskrullen (doosje) 1
  • tuinkers (potje) 1
  • verse basilicum 10 g
  • teentje look 0.5
  • ansjovisfilets 2

Niet inbegrepen in de box

  • (gezouten) boter 10 g
  • olijfolie
  • zout
  • peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • stronkjes witloof 2
  • kerstomaten 125 g
  • penne 200 g
  • schelvishaasjes 2
  • parmesiano kaaskrullen (doosje) 1
  • tuinkers (potje) 1
  • verse basilicum 10 g
  • teentje look 0.5
  • ansjovisfilets 2

Niet inbegrepen in de box

  • (gezouten) boter 10 g
  • olijfolie
  • zout
  • peper