Kook de noedels in een ruime pot met water volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken en verdeel over 2 of 4 kommen.
Verwarm het water met de groentebouillonblokjes. Voeg de sojasaus, de sesamolie en de geraspte gember toe en breng aan de kook. Hak de lente-uitjes fijn, snij de wortels in dunne staafjes en de paksoi in reepjes. Voeg de lente-uitjes, wortel, oesterzwammen en paksoi toe en laat 3 min. koken. De laatste min. voeg je de sojascheuten en tofu, gesneden in blokjes, toe.
Giet de bouillon met de groenten over de noedels. Bestrooi met sesamzaadjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
270 KJ
Energie
64 kcal
Vetten
2.1 g
Fats acid satured
0.4 g
Koolhydraten
7.7 g
waarvan suikers
2 g
Eiwitten
2.9 g
salt
0.62 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.