Zeebaars met citroen, lente-uitjes en groene aspergetips
Zeebaars met citroen, lente-uitjes en groene aspergetips
Voorbereiding15 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding15 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Verwarm de oven op 180-200°C. Leg de vis in een ovenvaste schaal en giet er het citroensap over. Voeg de wijn toe, zodat de vis tot de helft bedekt is. Strooi er de versnipperde lente-uitjes en de citroenzeste overheen. Overgiet met de olijfolie. Kruid met peper en zout en zet 15 min. in de oven.
Stoof ondertussen de asperges op een middelmatig vuur in een pan met een beetje olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Kook vervolgens de krielaardappelen, snij ze nadien in stukken en bak kort in olijfolie. Kruid met peper en zout.
Voeg de asperges bij de vis, strooi er wat gesnipperde peterselie over en dien meteen op met de aardappelen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
340 KJ
Energie
81 kcal
Vetten
2.0 g
Fats acid satured
0.3 g
Koolhydraten
7.3 g
waarvan suikers
0.8 g
Eiwitten
6.2 g
salt
0.13 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.