Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking en giet af. Snij de kip in reepjes. Verhit 2 el olijfolie in een wok. Bak de kippenreepjes goudbruin en breng op smaak met de kippenkruiden.
Snij de babymais in stukken van 2 cm en de rode piment in dikke repen. Voeg ze, samen met de wokgroenten toe en roerbak tot de groenten gaar zijn. Kruid met peper en zout.
Hak de lente-uitjes fijn. Voeg de kruidenkaas en de lente-uitjes toe. Meng en serveer met de rijst.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
519 KJ
Energie
124 kcal
Vetten
4.3 g
Fats acid satured
1.2 g
Koolhydraten
11 g
waarvan suikers
0.7 g
Eiwitten
9.3 g
salt
0.34 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.