Varkenspannetje met champignons en rode paprika | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Varkenspannetje met champignons en rode paprika

Varkenspannetje met champignons en rode paprika

Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking en giet af. Hak de ui fijn. Snij het vlees in reepjes, de champignons in kwartjes, de rode paprika in reepjes en verwijder de uiteinden van de boontjes.

  2. Laat de boter smelten in de pan en bak de ui glazig. Voeg het vlees toe, gekruid met peper en zout, en daarna de champignons, de boontjes en de paprikareeepjes. Bak gedurende 5 min. gaar. Voeg de room toe en breng op smaak met peper, zout en de Provençaalse kruiden.

  3. Laat de room indikken en voeg er dan al roerend het citroensap aan toe. Strooi er platte peterselie over en dien op met rijst.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 539 KJ
Energie 129 kcal
Vetten 4.0 g
Fats acid satured 2.5 g
koolhydraten 14 g
waarvan suikers 1.4 g
Eiwitten 8.9 g
salt 0.15 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • varkensmignonettes 2
  • ui 0.5
  • champignons 175 g
  • boontjes 100 g
  • rode paprika 0.5
  • room 100 ml
  • citroen 0.5
  • gehakte platte perselie 1 el
  • wilde rijst 150 g
  • Provencaalse kruiden 1 el

Niet inbegrepen in de box

  • boter
  • zout
  • peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • varkensmignonettes 2
  • ui 0.5
  • champignons 175 g
  • boontjes 100 g
  • rode paprika 0.5
  • room 100 ml
  • citroen 0.5
  • gehakte platte perselie 1 el
  • wilde rijst 150 g
  • Provencaalse kruiden 1 el

Niet inbegrepen in de box

  • boter
  • zout
  • peper