Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking en giet af. Hak de ui fijn. Snij het vlees in reepjes, de champignons in kwartjes, de rode paprika in reepjes en verwijder de uiteinden van de boontjes.
Laat de boter smelten in de pan en bak de ui glazig. Voeg het vlees toe, gekruid met peper en zout, en daarna de champignons, de boontjes en de paprikareeepjes. Bak gedurende 5 min. gaar. Voeg de room toe en breng op smaak met peper, zout en de Provençaalse kruiden.
Laat de room indikken en voeg er dan al roerend het citroensap aan toe. Strooi er platte peterselie over en dien op met rijst.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
539 KJ
Energie
129 kcal
Vetten
4.0 g
Fats acid satured
2.5 g
koolhydraten
14 g
waarvan suikers
1.4 g
Eiwitten
8.9 g
salt
0.15 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.