Kalkoenschnitzel met sinaas-venkelsalade en geroosterde krieltjes | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kalkoenschnitzel met sinaas-venkelsalade en geroosterde krieltjes

Kalkoenschnitzel met sinaas-venkelsalade en geroosterde krieltjes

Voorbereiding 5 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 5 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Was de krieltjes, dep ze droog en snij ze doormidden. Doe ze samen met de grof gehakte rozemarijn in een ovenschaal en besprenkel rijkelijk met olijfolie. Kruid met peper en zout en meng goed dooreen. Rooster ze in ongeveer 25-30 min. gaar in de hete oven.
  2. Snij met behulp van een mandoline, of met een vaste hand, de venkel in zo fijn mogelijke reepjes. Schil de sinaasappel en snij de partjes tussen de vliesjes uit (à vif). Meng ze met de venkel en besprenkel met olijfolie en rodewijnazijn. Bestrooi met de versnipperde muntblaadjes. Kruid met peper en zout en meng de salade goed dooreen.
  3. Verwarm een klontje boter in een grote antikleefpan en bak de schnitzels in 5 à 7 min. knapperig en goudbruin. Serveer met de krieltjes en sinaas- venkelsalade.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 410 KJ
Energie 97 kcal
Vetten 3.3 g
Fats acid satured 1.0 g
Koolhydraten 7.7 g
waarvan suikers 2.2 g
Eiwitten 8.6 g
salt 0.32 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • krieltjes 400 g
  • verse rozemarijn 5 g
  • venkel 1
  • sinaasappel 1
  • verse muntblaadjes 5 g
  • schaal (schalen) kalkoenschnitzels Milanaise 1

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie 2 el
  • rodewijnazijn 2 el
  • olijfolie (bakken)
  • boter
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • krieltjes 400 g
  • verse rozemarijn 5 g
  • venkel 1
  • sinaasappel 1
  • verse muntblaadjes 5 g
  • schaal (schalen) kalkoenschnitzels Milanaise 1

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie 2 el
  • rodewijnazijn 2 el
  • olijfolie (bakken)
  • boter
  • peper
  • zout